Een storing is altijd lastig en komt nooit op het goede moment. Er zijn verschillende type storingen waardoor het soms niet te achterhalen is waar de storing exact zit. Zekeringen worden verwisseld en de installatie doet het weer, totdat drie dagen later de zekeringen zich vanzelf melden.

De meest voorkomende fout die hierbij wordt gemaakt, is het verzwaren van de zekering in de hoop dat deze wel blijft zitten. Helaas heeft deze oplossing een groot nadeel. U speelt met de kortsluit vastheid van het tracé waardoor er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan aan het einde van de kabel. Fedu-Solutions is een expert in het oplossen van deze zogezegde ‘sluimerstoringen’. Met behulp van onze meetwagens kunnen wij exact uitmeten waar de storing zit en, als het nodig is, gelijk repareren. Vanuit de meetwagens hebben wij meerdere methodes om een storing subtiel uit te meten, zonder dat de overige garnituren in het net overbelast worden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06-11403304 of een e-mail te sturen naar ferry.duwel@fedu-solutions.nl.